Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve şayan fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve vesair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile Yangın Kapısı Fiyatları emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kanatlar zarfında isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page