Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yıprak strüktürlarda ve yangın merdiveni meydanı ancak olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar ilenmeşap bapnın yok olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla mücadele adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme işlemlemlerinizi güç ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Görmüş olacaksınız ki Yangın Kapısı bu kademe yüksek nitelikli yangın baplarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda gestaltdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi hayatını mahiyet kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Ahşap yangın bapları, kökleşik görünümleri ve defosuz konstrüksiyonları sebebiyle hem mesken hem de ticari ortamlarda popülerdir. Umumiyetle yangına dayanıklı ahşaptan veya kompozit bir malzemeden binalmış dek bir çekirdeğe sahiptirler ve umumiyetle iç dekora uyması kucakin şümul yahut laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page